Avsnitt 5: Internetmakten dominerade 2011

I det sista avsnittet för året gör vi en tillbakablick på 2011 med fokus på nätaktivism i olika former. Hur stor roll spelade sociala medier under den arabiska våren, Occupy-rörelsen och Londonprotesterna? Och spelade det någon roll att vi ändrade vår geografiska hemvist på Twitter till Teheran 2009? Vi pratar också om varför 2011 har blivit ett år i konsumentmaktens tecken. I programmet nämner vi även den här storyn om hur fel det kan gå när en PR-representant får ett utbrott på en kund.

Som vanligt hittar du oss på iTunes och på Soundcloud:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Avsnitt 5: Internetmakten dominerade 2011

  1. Pingback: Aktivism i fokus när Maktministeriet summerar 2011 | Bisonblog

Comments are closed.