Avsnitt 12: Är Facebook det nya Microsoft och varför dissar folk reseföretagen?

I veckan tog Facebook på sig guldbyxorna och köpte Instagram för 1 miljard dollar. Fredrik besökte Aktuellt för att diskutera det hela. Samtidigt kom varningar om en eventuell ny tsunami som gjorde många turister i bland annat Thailand oroliga.
Vi diskuterar Facebooks allt större plats på webbkartan efter Instagram-köpet samt ställer oss frågan varför resebolag som Ving och Fritidsresor blir dissade på grund av bristande information, trots en mer aktiv digital närvaro jämfört med tidigare. Nytt för avsnitt 12 är även det fantastiska signatur-ljud-instrument som du hör minst två gånger under programmet.

Lyssna på oss, som vanligt på iTunes eller Soundcloud:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Avsnitt 12: Är Facebook det nya Microsoft och varför dissar folk reseföretagen?

  1. Pingback: Nytt avsnitt av Maktministeriet | Bisonblog

  2. Pingback: Maktministeriet, avsnitt tolv « Julia Skott – pangbrud och skjutjärnsjournalist.

Comments are closed.