Avsnitt 16: “Makten över OS har förskjutits”

Maktministeriet är tillbaka efter sommaruppehållet. I säsongens första avsnitt diskuterar vi sociala mediers roll under de olympiska spelen och de förhållningsregler (pdf) som de aktiva tvingats förhålla sig till. Samtidigt har IOK fått kritik för sitt minst sagt nitiska arbete med att skydda spelens varumärke gentemot allt ifrån lokala bagare till publik som råkat ha “fel” t-shirt på sig vid ett evenemang.

Inspelning av avsnitt 16

Sen skryter vi lite också. Trots vårt uppehåll har Maktministeriet uppmärksammats en del under sommaren. Till exempel är vi nominerade i flera kategorier i Svenska podradiopriset. Och Catja Hultquist kallar oss för “ett utmärkt podradioprogram” i en mediekrönika i Dagens Nyheter där hon reflekterar kring det här med att hoppa av Facebook och konsekvenserna av det. Fredrik har även kommenterat podcastingtrenden i ett inslag i Studio Ett.

Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.