Avsnitt 18: Så mår internetlandet Sverige

Under hösten har det kommit flera rapporter och undersökningar som dels rankar världens länder när det kommer till internetmognad och infrastruktur, men också vad vi faktiskt gör på internet.Vi diskuterar Sveriges position på internetkartan, bland annat utifrån .SE-undersökningen Svenskarna och internet 2012 som kom i veckan.

Redaktionen vid mikrofonerna

Redaktionen vid mikrofonerna

Vilken roll har internet fått för de maktskiften vi ser i omvärlden och är det verkligen så enkelt som att internet gör länder fria och gynnar demokrati? Eller borde vi veta hut? De och många andra frågor ställer vi oss. Vi pratar även om hur det är att inte kunna fly från internet med anledning av Amanda Todd som tog livet av sig på grund av nätmobbing. Det viktiga 18:e avsnittet firar vi dessutom med livepublik i studion och nygammal vinjettmusik. Annan Åkerman och Joakim Nyström bidrar med smarta inhopp under avsnittet.

Vi finns som vanligt på Twitter ochFacebook. Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Avsnitt 18: Så mår internetlandet Sverige

  1. Pingback: Internetlandet runt | Bisonblog

Comments are closed.