Avsnitt 21: Meta mera

I veckans avsnitt vänder vi blickarna inåt mot det väloljade maskineri som Maktministeriet består av. Vi gräver där vi står och lyfter på byggstenarna till poddens fundament. Vi pratar om vad vi inte har pratat om och konstaterar att även solen har sina fläckar. Förvånade inser vi att vi måste prata mer genus och mitt i all självanalys ramlar vi även in i en diskussion om den nya podden Gudgubbar av Andreas Ekström och Emanuel Karlsten. Johanna Ögren har bloggat förtjänstfullt om samma sak. Fredrik har också bloggat om det tidigare. På samma tema analyserar vi konferensgubbigheten och avsaknaden av kvinnor på föreläsningsscenerna hos bland andra Internetdagarna och SIME.

Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Avsnitt 21: Meta mera

  1. Pingback: Metadiskussioner och så lite genus | Bisonblog

Comments are closed.