Avsnitt 22: De som alltid sa hora

Varför blir Jenny Wennberg kallad oknullad, ful och korkad bara för att hon beskriver Karlskogas snöplogningsstrategi i Arbetarbladet? Och hänger verkligen hela julfriden på några sekunder rasist-tv som till varje pris måste behållas? Vi pratar om tonläge och ilska på nätet. Och vi är lite uppgivna.

Vi ber om ursäkt för ljudet på några ställen där vi hade problem med för höga nivåer. Blir lätt så när ämnet engagerar. Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Avsnitt 22: De som alltid sa hora

 1. Helena S. says:

  Hej! Jättebra avsnitt där ni diskuterade mycket av det jag själv har reagerat över på sistone, bl.a. att mina i övrigt trevliga och vettiga arbetskamrater kan sitta och ondgöra sig över de bortklippta scenerna i Kalle Ankas jul. Känner mig också ganska uppgiven över det otroligt råa kommentarer som många kvinnliga skribenter får och undrar hur de orkar fortsätta att skriva. Har inte något uppmuntrande att komma med, utom att jag uppfostrar mina två söner till att förhoppningsvis bli fördomsfria, genusmedvetna män som inte vräker ur sig grovheter i kommentarsfälten i framtiden. God jul, och fortsätt göra bra program!

  • Fredrik Wass says:

   Tack! Kul att du gillar oss.
   Ja, det var ju lite uppgiven stämning minst sagt. Men kanske kan vi ägna kommande avsnitt åt att vända på myntet och se hur nätet även kan föra fram de positiva krafterna.

 2. Pingback: Avsnitt 49: Jakten på den perfekta julen |

Comments are closed.