Avsnitt 24: Saliga på vår egen tro?

Redaktionen under inspelning av nyårspodden (avsnitt 23)

Nytt år, nytt avsnitt. När Maktministeriets redaktion träffas för första gången 2013 följer vi delvis upp diskussionen om Klout i förra avsnittet (och kommentarerna till inlägget från bland andra Joakim Jardenberg, Brit Stakston och Mikael Zackrisson), men framförallt diskuterar vi hur internet påverkar folkgemenskapen.

Förr satte Hylands hörna och ett fåtal nyhetsprogram agendan för fikabordssnacket, men hur är det idag? En splittrad medievärld, dessutom i stor konkurrens med våra sociala flöden, skapar utrymme för parallella världar, även om det fortfarande finns lägereldar som når många. Redaktionen är inte helt enig om konsekvenserna och det blir en hetsig diskussion. Vi konstaterar även att 2012 var podcastens år, eller om det är 2013…

Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud. Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Avsnitt 24: Saliga på vår egen tro?

  1. Pingback: Informationssamhället – inlägg 5 av 100 i #blogg100 : Proper Content

Comments are closed.