Avsnitt 28: Twittercensus – i en galax inte så långt borta

Avsnitt 28I det bästa avsnittet hittills pratar vi om Tommy Nilssons återuppståndelse och Jonas Hassen Khemiris delningsbomb. Mest kraft la vi dock på att dissekera undersökningen Twittercensus. Gör nätet oss mer isolerade eller visar Intellectas färgglada twittergalax på något helt annat? Och varför bråkar vi som om det vore 2005?

Uppdatering: Fredrik hävdar i programmet att Josefine borde ha synts på Twittercensus-grafen. Detta är dock felaktigt eftersom Josefine inte tillhör de som twittrat minst en  gång om dagen, vilket är kriteriet för att synas i grafen. Fredrik framstår därmed som en ganska påstridig felsägare.

Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud. Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Tagga dina tweets med @maktministeriet eller #maktministeriet och berätta vad du tycker om avsnittet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Avsnitt 28: Twittercensus – i en galax inte så långt borta

  1. Pingback: Maktministeriet om Twittercensus, filterbubblor och #BästaBeatrice | Bisonblog

Comments are closed.