Avsnitt 35 – Almedalen, SD, mediegröt och teknikfail

Fredrik och Josefine sänder Maktministeriet från Almedalen.

Fredrik och Josefine sänder Maktministeriet från Almedalen. Foto Lukasz Lindell

Maktministeriet besöker Almedalen och spelar in direkt på Bloggplats H12 i Visby. I vårt första avsnitt pratar vi om Almedalen som maktarena samt berättar om några av de seminarier vi besökt. Fredrik berättar bland annat om #SittMedDawit (som Sofia Mirjamsdotter skriver om här) och ett forskningsprojekt om hur pr, politik och media förändras. Josefine berättar om Expo-seminariet med rubriken “Så tar du debatten med Sverigedemokraterna”.

This entry was posted in Almedalen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Avsnitt 35 – Almedalen, SD, mediegröt och teknikfail

  1. Pingback: Almedalen retrospektivt | Bisonblog

Comments are closed.