Avsnitt 38 – Almedalen, ett distansförhållande

Avsnitt 38 - Almedalen ett distasförhållandeRedaktionen träffas igen på hemmaplan och debriefar Almedalsveckan. Julia har följt veckan utifrån och ger sin bild av samtal och rapportering i olika medier. Fredrik och Josefine summerar sina intryck efter några dagars återhämtning. Vi konstaterar även att jorden inte stannar under almedalsveckan och tar upp några intressanta nätfenomen som hänt sen sist.

Dessutom har Maktminsteriet fått ett hedersomnämnande när Bloggplats H12 och Almega utsåg “Årets almedalsbloggare”. Vann utmärkelsen gjorde Viktor Barth-Kron på Dagens Nyheter med sin Viktor i Almedalen-blogg.

Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud. Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Tagga dina tweets med @maktministeriet eller #maktministeriet och berätta vad du tycker om avsnittet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.