Avsnitt 44: Bokmässan, Kjöller, #baramänniska och Webbdagarna

Veckans avsnitt är som en buffé av spaningar från de senaste dagarnas aktuella händelser i webb- och kulturvärlden. Följ med Julia till bokmässan där hon nästan sålde slut på sin bok Kroppspanik och reflekterade över Martin Schibbye och Johan Perssons 25 programpunkter.

I avsnittet diskuterar vi även kritiken mot Hanne Kjöllers bok ”En halv sanning är också en lögn” utifrån ett fokus på sociala medier-makt. Resumé vill att vi ska våga vara #baramänniska och se igenom fasaden med #nofilterweek, men fungerar det? Och vad är känslan som Fredrik tog med sig hem från Webbdagarna i Göteborg?

This entry was posted in Avsnitt and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>