Avsnitt 46: Podden om poddandet och vi fyller 2 år

Maktministeriet fyller två år! Hurra! Sedan vi började podda har det skett en explosiv podd-boom i det svenska medielandskapet. I veckans avsnitt blir vi lite meta och diskuterar podden som fenomen, dess utveckling och villkor samt vilka egna favoritavsnitt vi har från vårt eget poddande. Inspelning av avsnitt 46Vi analyserar också varför poddandet blivit så stort just nu. Och vi tar också upp sponsring och vad som kännetecknar bra och dålig sådan samt reflekterar över poddens begränsningar när det gäller spridning, sökbarhet och genomslag, jämfört med till exempel bloggar.

Ej känt vid inspelningstillfället var att Kristoffer Triumf från Värvet nominerats till Stora journalistpriset som årets förnyare, vilket ju sätter ännu mer fokus på podden som fenomen just nu.

Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud. Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Tagga dina tweets med @maktministeriet eller #maktministeriet och berätta gärna vad du tycker om avsnittet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.