Avsnitt 50: Poddens år 2013

Maktministeriets redaktionI vårt längsta och mest fullmatade avsnitt hittills går vi igenom några av höjdpunkterna på nätet under 2013. Vi listar snackisarna, avslöjandena och tar temperaturen på nätdebatten. Varför var Snowden viktigare för integritetsdebatten än Assange? Och hur präglas onlinevärlden av näthat? Vi pratar #Harlemshake, #BästaBeatrice och #Minflykt, men också #selfies, #PRISM, #Almedalen, #Lifeloggingo och 3D-skrivare. Sen konstaterar vi att Blondinbella vägrar visa upp sitt nyfödda barns ansikte på nätet och får kritik för det av sina läsare. Och vi undrar även exakt hur rika vi kommer att bli på våra Bitcoins.

Stort tack för att du lyssnade under året, hoppas vi hörs även nästa år!

Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud. Vi finns som vanligt på Twitter och Facebook. Tagga dina tweets med @maktministeriet eller #maktministeriet och berätta gärna vad du tycker om avsnittet.

This entry was posted in Avsnitt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.