Podcasten Daddy Issues

Den pratiga humorpodden Daddy Issues är en podcast av Julia Frändfors och Julia Lyskova. Två för varandra helt obekanta personer som en dag fick i uppdrag att göra en podcast tillsammans. Det första avsnittet sparar inte på någonting utan hoppar rakt in i en swingersfest på ett hotell. Och namnet? De frånvarande papporna är något som knöt tjejerna till varandra med en gång.

Högt och lågt med hög volym

Avsnitten i Daddy Issues känns spretiga och ojämna med en ständigt hög ljudvolym. Som att lyssna på ett samtal mellan två goda vänner i ett kök på en efterfest ungefär. Men känslan är varm och trots att man själv inte deltar i samtalet känner man sig delaktig varje sekund. Värmen från deras personligheter och snabba vänskap går rakt in i hjärtat hos alla lyssnare. Hur de frikostigt delar med sig av alla livets bra och dåliga delar har verkligen gynnat det här parets podcastkarriär.

Samtal utan gränser

Podcasten Daddy issues är ingenting för känsliga lyssnare och passar förmodligen inte vem som helst. De ofiltrerade samtalen är härliga men kan enligt vissa också bli lite för mycket. Gå in med ett öppet sinne och se samtalet som ett par vänner som träffas över en öl snarare än ett utbildande syfte i åtanke att ha en stor publik.