Värvet slutar aldrig ställa frågor

Med över 500 avsnitt i bagaget är Värvet en av de största podcastarna som producerats i Sverige. Den välarbetade intervjupodden med Kristoffer Triump har tiotusentals lyssnare varje vecka. Intervjuerna sträcker sig mellan allt från influencers till politiker.

De bästa värvet avsnitten

På topplistan bland de avsnitt av podcasten Värvet som spelats allra flest gånger hittar vi intervjuer med Jan Guillou, Alicia Vikander, Jens Lekman och Fredrik Skavlan. Intervjuerna är öppna, ärliga och Triump har en förmåga att få människor att prata utan att ställa onödigt mycket frågor. Han fjäskar inte för någon men frågorna är heller inte för kritiska utan han skapar trygga rum där de som intervjuas vågar prata mer öppet om saker än vad de gör vanligtvis.

Önska intervjuobjekt

Saknar du någon av dina favoritkändisar i listan över de hundratals personer som redan intervjuats i Värvet? Det går alltid att kontakta podcastskaparen för att önska nästa gäst i studion. Tack vare att den blivit så populär ser många kända personer det som en ära att bli intervjuade i Värvet och det är ett slags bevis på att de ses som viktiga och intressanta personer. Från början var det nog inte många som trodde att Malin Åkerman, Lars Winnerbäck, Jimmie Åkesson eller Sven Melander skulle ställa upp då de alla har varit restriktiva med de sammanhang de ställer upp i. Med tiden har detta ändrats och idag är det få svenska kändisar som skulle tacka nej till en inbjudan att gästa podcasten Värvet för en intervju.