Forumet flashback som podcast

Dundersuccén Flashback forever är en podcast av Ina Lundström, Emma Knyckare och ”Scroll-Mia” som hon själv valt att kalla sig. Podcasten tog sig blixtsnabbt upp på topplistorna och har gång på gång slagit nya rekord. Vad den går ut på? Att läsa upp forumsinlägg från det kontroversiella internetforumet Flashback såklart.

Osannolik humorpodd

När första avsnittet av Flashback Forever släpptes var det nog ingen som trodde att det här skulle bli en podcast på allas läppar. Framgången kom trots det tidigt och tusentals lyssnare blev snabbt till en trogen skara. Det fascinerande i Flashback forums användares diskussionsämnen är hur frispråkigt de pratar om allt mellan himmel och jord. Här ryms alla typer av personligheten och dolda bakom sina anonyma konton vågar de skriva nästan vad som helst.

Tjejtrion som driver podden såg stor potential i detta och hur de handplockar ut forumstrådar och kommentarer och läser upp dem med en stor portion humor och inlevelse som går hem hos alla typer av människor.

Livepodd och julkalender

Succén med Flashback Forever växte snabbt och idag har de hunnit med flera livepoddar och föreställningar i fullsatta lokaler. Under vintern 2021 valde de också att göra en julkalender med en fysisk kalender som gick att köpa och öppna luckorna i takt med 24 dagliga avsnitt under December.